NON SLIP BEVERAGE GLASS LIVING, 6 PCS

60.00 

Description

18107

The Living soft drink tumbler is elegant and stylish with a subtle blue design.

Made of Tritan™, an unbreakable plastic material, the wine glass is highly resistant to falls and looks like glass.

Perkthimi:

Gota e pijeve joalkoolike Living është elegante dhe elegante me një dizajn delikate blu.

E bërë nga Tritan™, një material plastik i pathyeshëm, gota e verës është shumë rezistente ndaj rrëzimeve dhe duket si xhami.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NON SLIP BEVERAGE GLASS LIVING, 6 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *