NEON LYCRA SLEEVES UNISEX

52.99 

Available on backorder

Category:

Description

455504

Made in bright flexible lycra. Designed for swimrun, open water swimming and triathlon use.
Streamlined fit for light insulation, protection and great visibility.

PERKTHIMI:

Bërë në stilastik të ndritshëm fleksibël. Projektuar për vrapim, not në ujë të hapur dhe përdorim në triatlon.
Përshtatje e thjeshtë për izolim të lehtë, mbrojtje dhe dukshmëri të madhe.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NEON LYCRA SLEEVES UNISEX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *