NAUTIC SANDAL

53.00 

Description

ABOUT

82032

Musto’s Nautic Sandal is designed for warm days when you want to feel the air on your feet but still need to wear dependable, non-slip footwear. The rubber outsole has faux siping for increased traction and the strap is made from padded, breathable air-mesh for additional comfort.
AVAILABLE SIZES
40       41       43/44      44/45
EXPLORE ALL FEATURES
• Rubber outsole with siping for increased traction • Inset EVA midsole for comfort • Padded, breathable air-mesh strap
PERKTHIMI

RRETH

82031

Sandali Nautic i Musto është projektuar për ditët e ngrohta kur dëshironi të ndjeni ajrin në këmbët tuaja, por megjithatë duhet të vishni këpucë të besueshme dhe që nuk rrëshqasin. Shtojca e jashtme e gomës ka gërvishtje të rreme për tërheqje më të madhe dhe rripi është bërë nga rrjetë ajri me mbushje dhe frymëmarrje për rehati shtesë.
PËRMASAT E DISPONUESHME
40      41       43/44      44/45
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
• Shtolë e jashtme gome me thithje për më shumë tërheqje • EVA e brendshme e brendshme për rehati • Rrip i mbushur me rrjetë ajri që merr frymë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NAUTIC SANDAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *