MUSTO BAY COMBAT SHORTS men’s shorts

135.00 

Categories: , Tags: ,

Description

80597

MUSTO BAY COMBAT SHORT are men’s combat shorts, made of thick and thick cotton. Equipped with two side pockets and two back pockets, as well as two large cargo pockets, which allows you to hide many useful items. A belt in a contrasting color with a simple fastening with the so-called The D-ring and numerous, refined details emphasize the unique character of these shorts. Extremely comfortable and practical – they are suitable for both yachting and other everyday occasions. Sold complete with a durable canvas strap. Perfect clothing for working in or near a marina. Together with a polo shirt and sneakers, they will create a classic summer outfit for less formal situations.

 

Features:

  • High quality 100% cotton fabric
  • Two cargo pockets
  • The herringbone strap provides a striking finish and greater comfort
  • Red Yacht decorative badge
  • Zipper and button closure

80597

MUSTO BAY COMBAT SHORT janë pantallona të shkurtra luftarake për meshkuj, të bëra prej pambuku të trashë dhe të trashë. E pajisur me dy xhepa anësor dhe dy xhepa të pasmë, si dhe dy xhepa të mëdhenj ngarkesash, të cilat ju lejojnë të fshehni shumë sende të dobishme. Një rrip në ngjyrë kontrast me një fiksim të thjeshtë me të ashtuquajturin ring D dhe detaje të shumta e të rafinuara theksojnë karakterin unik të këtyre pantallonave të shkurtra. Jashtëzakonisht komode dhe praktike – ato janë të përshtatshme si për shëtitje me jaht ashtu edhe për raste të tjera të përditshme. Shitet i kompletuar me një rrip kanavacë të qëndrueshme. Veshje perfekte për të punuar në ose pranë një marine. Së bashku me një këmishë polo dhe atlete do të krijojnë një veshje klasike verore për situata më pak formale.

Karakteristikat:

Pëlhurë me cilësi të lartë 100% pambuk
Dy xhepa mallrash
Rripi i kurrizit të peshkut ofron një përfundim të mrekullueshëm dhe rehati më të madhe
Distinktiv dekorativ i Jahtit të Kuq
Mbyllja me zinxhir dhe butona

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MUSTO BAY COMBAT SHORTS men’s shorts”

Your email address will not be published. Required fields are marked *