MUSTO 64 CREW NECK SWEAT

135.99 

Categories: ,

Description

ABOUT

82115

Retro styling with a contemporary twist, the Musto 64 Crew Neck Sweat features on-trend, asymmetric woven colour block chest panelling and is made from 100% French Terry organic cotton jersey. Inspired by vintage Musto pieces. Designed for the modern man with a sense of style.
AVAILABLE SIZES
M      L    XL      XXL
COMPOSITION
Shell: 100% Organic Cotton – Shell 2: 100% Polyamide
EXPLORE ALL FEATURES
  • 100% French terry organic cotton jersey
  • Asymmetric woven colour block chest panelling, inspired from vintage Musto pieces
  • ‘64 branding signifies Musto heritage
  • ‘64 archive external woven label and swing ticket

PERKTHIMI

RRETH

82115

Stili retro me një kthesë bashkëkohore, Musto 64 Crew Neck Sweat përmban panele gjoksi në modë, asimetrike me ngjyra të endura dhe është bërë nga triko pambuku organik 100% French Terry. Frymëzuar nga pjesët vintage Musto. Projektuar për njeriun modern me një ndjenjë stili.
PËRMASAT E DISPONUESHME
M      L    XL      XXL
PËRBËRJA
Predha: 100% pambuk organik – Guaska 2: 100% poliamide
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
Triko prej 100% pambuku organik francez
Panele gjoksi asimetrike me ngjyra të endura, të frymëzuara nga pjesët vintage Musto
Markimi i ‘64 nënkupton trashëgiminë Musto
Etiketa e jashtme e thurur dhe bileta e lëkundjes së arkivit ‘64

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MUSTO 64 CREW NECK SWEAT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *