MOUTHPIECE KIT JAX (

41.99 

Available on backorder

Category:

Description

415336

Jax is a customisable regulator mouthpiece. Available in various colours. To customise the mouthpiece, simply immerse Jax in boiling water for a few seconds, then squeeze it between your teeth. In this way you can obtain a customised mouthpiece that guarantees comfortable and relaxed diving.
Jax can be applied to all Mares regulators. The strap is included in the kit.

PERKTHIMI:

Jax është një zëdhënës rregullator i personalizueshëm. E disponueshme ne ngjyra te ndryshme. Për të personalizuar grykën, thjesht zhytni Jax në ujë të vluar për disa sekonda, më pas shtrydhni atë midis dhëmbëve. Në këtë mënyrë ju mund të merrni një grykë të personalizuar që garanton zhytje të rehatshme dhe të relaksuar.
Jax mund të aplikohet për të gjithë rregullatorët Mares. Rripi është i përfshirë në komplet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MOUTHPIECE KIT JAX (”

Your email address will not be published. Required fields are marked *