Sale!

MONTREAL V2

144.00 

Category:

Description

11425

The Montreal V2 is our new iconic, rugged, yet stylish boot featuring a luggy outsole and a well cushioned, comfortable and light-weight midsole. The upper features nubuck and high abrasion mesh. Need one boot only, then this is it!

FEATURES

  • Premium nubuck leather
  • Padded collar
  • Ballistic mesh
  • Midsole:
  • Premium EVA
  • EVA insole
  • Outsole:
  • HellyGrip Rubber

PERKTHIM:

Montreal V2 është çizmi ynë i ri ikonik, i fortë, por me stil, që përmban një thembër të jashtëm të trashë dhe një shollë të mesit të mbështjellë mirë, të rehatshme dhe me peshë të lehtë. Pjesa e sipërme përmban nubuck dhe rrjetë me gërryerje të lartë. Duhet vetëm një çizme, atëherë kjo është ajo!
TIPARET
Lëkurë nubuck premium
Jakë e mbushur
Rrjetë balistike
Shulla e mesme:
Premium EVA
shtrojë EVA
Sholla e jashtme:
Gome HellyGrip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MONTREAL V2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *