Men’s Vidden Hybrid Low Outdoor Shoes

140.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Vidden Hybrid Low Outdoor Shoes

11922
When you’re out on a day hike, our Men’s Vidden Hybrid Low Outdoor Shoes ensure support and comfort across changing surfaces. The shoe’s hybrid construction combines a casual style with performance features. With our HH Quick Dry and HH Max-Vent technologies, the shoe quickly sheds water and moisture and offers breathability and air circulation in the shoe while protecting against the elements. Its mesh structure is also designed to help the feet dry quickly.

Details

Fiber content:

– Upper: 20% Polyurethane 50% Thermoplastic Polyurethane 30% Thermoplastic Polyurethane – Upper 2: 60% Polyurethane 40% Polyester (Recycled) – Upper 3: 100% Polyester (Recycled) – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insole: 30% EVA – Outsole: 30% Rubber
Weight:330g

Features

 • HH® Quick Dry
 • HH® Max-Vent
 • HH® Lite-Frame
 • HH® Pro Guard
 • HH® Power-Stride
 • HH® Max-Comfort Insole
 • HH® Max-Grip
 • 100% Recycled Lace
 • 100% Recycled Polyester Webbing
 • 100% RPET Reinforcement Tape and Collar Reinforcement
 • 100% Recycled Lining
 • 30% Recycled Rubber
 • 30% Recycled EVA Mid-sole
 • Antimicrobial treatment to prevent odour
 • Non-marking rubber soles
 • 100% Recycled Polyester Strobel
 • More than 80% of the upper is made of recycled materials
 • Recycled Content
 • PFC-free DWR

Perkthimi:

 • Kur jeni jashtë në një ecje ditore, Këpucët tona për meshkuj Vidden Hybrid Low Outdoor sigurojnë mbështetje dhe rehati në sipërfaqet që ndryshojnë. Ndërtimi hibrid i këpucëve kombinon një stil të rastësishëm me karakteristikat e performancës. Me teknologjitë tona HH Quick Dry dhe HH Max-Vent, këpuca largon shpejt ujin dhe lagështinë dhe ofron frymëmarrje dhe qarkullim ajri në këpucë duke mbrojtur nga elementët. Struktura e saj rrjetë është projektuar gjithashtu për të ndihmuar këmbët të thahen shpejt.
 • Detajet
 • Përmbajtja e fibrave:
  – Pjesa e sipërme: 20% poliuretani 50% poliuretani termoplastik 30% poliuretani termoplastik – Pjesa e sipërme 2: 60% poliuretani 40% poliestër (i ricikluar) – sipërmi 3: 100% poliestër (i ricikluar) – rreshtim: 100% poliester i ricikluar (100% i ricikluar) % EVA – Solla e jashtme: 30% Gome
 • Pesha:
  330 g
 • Veçoritë
  HH® tharje e shpejtë
  HH® Max-Vent
  HH® Lite-Frame
  HH® Pro Garda
  HH® Power-Stride
  Shtolë HH® Max-Comfort
  HH® Max-Grip
  Dantella 100% e ricikluar
  Rrjet prej 100% poliestër i ricikluar
  Shirit 100% RPET përforcues dhe përforcim jakë
  Rreshtim 100% i ricikluar
  30% gome e ricikluar
  30% EVA i ricikluar i mesëm
 • Trajtim antimikrobik për të parandaluar erën e keqe
 • Thonat e gomës që nuk shënjojnë
 • Strobel 100% poliestër i ricikluar
 • Më shumë se 80% e pjesës së sipërme është bërë nga materiale të ricikluara
 • Përmbajtje e ricikluar
 • DWR pa PFC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Vidden Hybrid Low Outdoor Shoes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *