Men’s Verglas Down Insulator Jacket

275.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Verglas Down Insulator Jacket
No. 63006
The versatility of the Verglas Down Insulator Jacket means it can be used year-round both as a standalone jacket and as a layering piece beneath a shell. The lightweight fabric and responsibly soured European goose insulation give it a great warmth-to-weight ratio. We added small details like an inner chest pocket, wind blocking plackets and an elastic hemline for comfort and safety. The jacket is responsibly made with PFC-free DWR treatment and according to the certified bluesign® textile manufacturing process.
Details
Fiber content:
Shell: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyamide – Insulation: 85% Goose down, 15% Goose feather
Care Instructions:
Close zippers before washing. Contains non-textile parts of animal origin. Do not use fabric softener. Do not wring. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Tumble dry until completely dry. Tumble dry with dryer balls.
Weight:
450g

Perkthimi

Xhaketë për meshkuj Verglas Down Insulator
nr 63006
Shkathtësia e xhaketës Verglas Down Insulator do të thotë se ajo mund të përdoret gjatë gjithë vitit si si një xhaketë e pavarur dhe si një pjesë shtresuese nën një guaskë. Pëlhura e lehtë dhe izolimi i patë evropiane i thartuar me përgjegjësi i japin asaj një raport të shkëlqyeshëm ngrohtësi-peshë. Ne shtuam detaje të vogla si një xhep i brendshëm në gjoks, çarçafë që bllokojnë erën dhe një buzë elastike për rehati dhe siguri. Xhaketa është bërë me përgjegjësi me trajtim DWR pa PFC dhe sipas procesit të certifikuar të prodhimit të tekstilit bluesign®.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliamid – Rreshtimi: 100% poliamid – Izolimi: 85% patë, 15% pendë pate
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Përmban pjesë jo-tekstile me origjinë shtazore. Mos përdorni zbutës të rrobave. Mos e shtrydhni. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht. Thajeni me topa tharëse.
Pesha:
450 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Verglas Down Insulator Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *