Men’s Varberg Classic Marine Lifestyle Shoes

120.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Varberg Classic Marine Lifestyle Shoes

11943
Our team has revolutionized the classic cup sole aesthetic with the Men’s Varberg Classic Marine Lifestyle Shoes. While cup sole shoes typically have limited cushioning due to the rubber, these shoes are built with the HH Comfort Insole for excellent comfort and support. The HH Max-Grip technology ensures traction on both wet and dry surfaces, and the rubber soles are non-marking. The sleek, minimalist design features our signature twin sail design and HH® logo on the tongue. Plus, the shoes are constructed with LWG-certified leather.

Details

Weight:360g

Features

 • HH® Comfort Insole
 • HH® Max-Grip
 • 100% Recycled Lace
 • 100% Recycled Polyester Woven brand label
 • 100% Recycled Lining
 • 30% Recycled Rubber
 • 30% Recycled EVA Mid-sole
 • Vulcanised rubber outsole for grip and temperature resistance
 • 100% Recycled Polyester Strobel
 • Antimicrobial treatment to prevent odour
 • Non-marking rubber soles
 • Premium Leather
 • PFC-free DWR
 • LWG leather

Perkthimi:

Ekipi ynë ka revolucionarizuar estetikën e tabanit klasik të kupës me këpucët për burra Varberg Classic Marine Lifestyle. Ndërsa këpucët e tabanit të kupës zakonisht kanë mbështjellje të kufizuar për shkak të gomës, këto këpucë janë ndërtuar me shtrojën HH Comfort për rehati dhe mbështetje të shkëlqyer. Teknologjia HH Max-Grip siguron tërheqje si në sipërfaqet e lagura ashtu edhe në të thata, dhe thembra prej gome nuk shënon. Dizajni elegant dhe minimalist përmban dizajnin tonë të veçantë të velave të dyfishta dhe logon HH® në gjuhë. Plus, këpucët janë të ndërtuara me lëkurë të certifikuar nga LWG.
Detajet
Pesha:
360 g
Veçoritë
Shtolë HH® Comfort
HH® Max-Grip
Dantella 100% e ricikluar
Etiketa e markës 100% e endur me poliestër të ricikluar
Rreshtim 100% i ricikluar
30% gome e ricikluar
30% EVA i ricikluar i mesëm
Shtolë e jashtme prej gome e vullkanizuar për kapje dhe rezistencë ndaj temperaturës
Strobel 100% poliestër i ricikluar
Trajtim antimikrobik për të parandaluar erën e keqe
Thonat e gomës që nuk shënjojnë
Lëkurë Premium
DWR pa PFC
LWG lëkure

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Varberg Classic Marine Lifestyle Shoes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *