Men’s Varanger Down Parka

413.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Varanger Down Parka

No. 53848
A sleek addition to your urban winter wardrobe, the Varanger Down Parka is warm and weather protective. Built with our trusted HELLY TECH® Protection fabric system, this parka is waterproof/breathable and windproof. The baffled down insulation is a blend of 60% duck down and 40% duck feathers. The down is ethically sourced from ALLIED Feather & Down – dedicated to transparency and animal welfare. Small details with big impact include reflectives for visibility, fleece-lined pockets, an adjustable waist and removable faux fur trim on the hood.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 60% Duck Down, 40% Duck Feather – Insulation: 100% Polyester (Recycled) – Fur: 100% Modacrylic

Care Instructions:

Close zippers before washing. Contains non-textile parts of animal origin. Do not iron on print. Do not use fabric softener. Remove all loose items before washing. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Tumble dry until completely dry. Tumble dry with dryer balls. Wash separately.
Weight:2200g
Perkthim
Varanger Down Parka për meshkuj
nr 53848
Një shtesë elegante në garderobën tuaj urbane dimërore, Varanger Down Parka është e ngrohtë dhe mbrojtëse ndaj motit. E ndërtuar me sistemin tonë të besuar të pëlhurës HELLY TECH® Protection, ky park është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe i papërshkueshëm nga era. Izolimi i hutuar është një përzierje prej 60% pendë rosë dhe 40% pupla. Pajisja është me burim etik nga ALLIED Feather & Down – dedikuar transparencës dhe mirëqenies së kafshëve. Detajet e vogla me ndikim të madh përfshijnë reflektues për dukshmëri, xhepa të veshur me lesh, një bel të rregullueshëm dhe veshje me lesh artificial të lëvizshëm në kapuç.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliamid – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – Izolimi: 60% pupla e rosës, 40% pupla e rosës – izolimi: 100% poliestër (i ricikluar) – gëzofi: 100% modakrilik
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Përmban pjesë jo-tekstile me origjinë shtazore. Mos hekurosni në printim. Mos përdorni zbutës të rrobave. Hiqni të gjitha sendet e lirshme përpara se të lani. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht. Thajeni me topa tharëse. Lani veçmas.
Pesha:
2200 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Varanger Down Parka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *