Men’s Urban Pro Down Coat 2.0

357.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Urban Pro Down Coat 2.0

No. 54023
Our Men’s Urban Pro Down Coat 2.0 offers style and warmth in and around the city. It’s fully taped, built with waterproof/breathable HELLY TECH® Protection technology, and insulated with 600 fill power down. We included fold-up reflectors so you can be more visible on the commute and an adjustable hood with drawstrings for extra protection against the cold.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 80% Duck Down, 20% Duck Feather – Insulation: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Close zippers before washing. Use wool detergent. Do not use fabric softener. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Tumble dry with dryer balls. Tumble dry until completely dry. Contains non-textile parts of animal origin.
Weight:1200g
PERKTHIM
Pallto për meshkuj Urban Pro Down 2.0
nr 54023
Pallto jonë Urban Pro Down 2.0 për meshkuj ofron stil dhe ngrohtësi brenda dhe përreth qytetit. Është plotësisht i ngjitur me shirit, i ndërtuar me teknologjinë HELLY TECH® Protection i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrje dhe i izoluar me 600 rrymë mbushjeje. Ne kemi përfshirë reflektorë të palosshëm që të mund të jeni më të dukshëm gjatë udhëtimit dhe një kapuç të rregullueshëm me fije tërheqëse për mbrojtje shtesë kundër të ftohtit.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliamide – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – Izolimi: 80% pupla e rosës, 20% pendë rosë – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Përdorni detergjent leshi. Mos përdorni zbutës të rrobave. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Thajeni me topa tharëse. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht. Përmban pjesë jo-tekstile me origjinë shtazore.
Pesha:
1200 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Urban Pro Down Coat 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *