Sale!

Men’s Traverse HellyTech® WATERPROOF Hiking Shoes

180.00 

Description

No. 11805
Men’s Traverse HellyTech® WATERPROOF Hiking Shoes-The trail is calling. Our supportive, lightweight, and protective hiking shoes will take you all the way. They’re fully waterproof with our trusted HELLY TECH® membrane. The Traverse midsole designed to give you comfort and stability. HH® Pro Guard delivers extra toe and heel protection. Our HH® Max-Grip sole technology is known for superior traction. With the environment in mind, 60% of the upper is made with recycled materials.
Detalis

Fiber content:

-Upper: 100% Polyester (Recycled) – Upper 2: 60% Polyurethane 40% Polyester (Recycled) – Upper 3: 80% Thermoplastic Polyurethane 20% Polyurethane – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Lining 2: 73% Polyester (Recycled) 27% Polypropylene – Insole: 100% EVA – Outsole: 100% Rubber
Weight:1000g
Perkthimi:
Gjurma po thërret. Këpucët tona të ecjes mbështetëse, të lehta dhe mbrojtëse do t’ju çojnë deri në fund. Ata janë plotësisht të papërshkueshëm nga uji me membranën tonë të besuar HELLY TECH®. Sholla e mesme Traverse e krijuar për t’ju dhënë rehati dhe stabilitet. HH® Pro Guard ofron mbrojtje shtesë për gishtat dhe thembrat. Teknologjia jonë e tabanit HH® Max-Grip është e njohur për tërheqje superiore. Duke pasur parasysh mjedisin, 60% e pjesës së sipërme është bërë me materiale të ricikluara.
DETAJE
Përmbajtja e fibrave:
– Pjesa e sipërme: 100% poliestër (i ricikluar) – Pjesa e sipërme 2: 60% poliuretani 40% poliestër (i ricikluar) – pjesa e sipërme 3: 80% poliuretani termoplastik 20% poliuretani – rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – rreshtimi 73% poliestër 2: I ricikluar) 27% Polipropilen – Shtrillë: 100% EVA – Shtojca e jashtme: 100% gome
Pesha:1000 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Traverse HellyTech® WATERPROOF Hiking Shoes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *