Men’s Traverse HellyTech® WATERPROOF Hiking Boots

220.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Traverse HellyTech® WATERPROOF Hiking Boots

No. 11807
The trail is calling. Our supportive, lightweight, and protective hiking boots will take you all the way. They’re waterproof with our trusted Helly Tech® WATERPROOF membrane. The Traverse midsole is designed to give you comfort and stability. HH Pro Guard delivers extra toe and heel protection. Our HH Max-Grip sole technology is known for superior traction.

Details

Fiber content:

– Upper: 100% Polyester (Recycled) – Upper 2: 60% Polyurethane 40% Polyester (Recycled) – Upper 3: 80% Thermoplastic Polyurethane 20% Polyurethane – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Lining 2: 73% Polyester (Recycled) 27% Polyurethane – Insole: 100% EVA – Outsole: 100% Rubber
Weight:570g
PERKTHIM
Çizme ecjeje për meshkuj Traverse HellyTech® TË PRAKTIVE TË UJE
nr 11807
Gjurma po thërret. Çizmet tona të ecjes mbështetëse, të lehta dhe mbrojtëse do t’ju çojnë deri në fund. Ata janë të papërshkueshëm nga uji me membranën tonë të besuar Helly Tech® TË NDËRGJITHSHME ndaj ujit. Pjesa e ndërmjetme Traverse është projektuar për t’ju dhënë rehati dhe stabilitet. HH Pro Guard ofron mbrojtje shtesë për gishtat dhe thembrat. Teknologjia jonë e tabanit HH Max-Grip është e njohur për tërheqje superiore.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
– Pjesa e sipërme: 100% poliestër (i ricikluar) – Pjesa e sipërme 2: 60% poliuretani 40% poliestër (i ricikluar) – pjesa e sipërme 3: 80% poliuretani termoplastik 20% poliuretani – rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – rreshtimi 73% poliestër 2: I ricikluar) 27% Poliuretani – Shtrëlla: 100% EVA – Shtojca e jashtme: 100% gome
Pesha:
570 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Traverse HellyTech® WATERPROOF Hiking Boots”

Your email address will not be published. Required fields are marked *