Men’s Tofino Solen Shorts 9.5″

40.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Tofino Solen Shorts 9.5″

No. 63158
Whether you’re hiking in the mountains or camping by the lake, these comfortable technical men’s shorts perform. They’ve got 4-way stretch fabric for freedom of movement and UPF 50+ sun protection. Made with S.Café® fabric technology, they’re also quick-dry and naturally odor-resistant.

Details

Fiber content:

Shell: 91% Polyester (Recycled), 9% Elastane

Care Instructions:

Close hook and loop before washing. Do not use fabric softener. Remove all loose items before washing. Wash with similar colours.
Weight:280g
PERKTHIM
Pantallona të shkurtra Tofino Solen për meshkuj 9,5″
nr 63158
Pavarësisht nëse jeni duke ecur në male ose duke kampuar buzë liqenit, këto pantallona të shkurtra teknike të rehatshme për meshkuj performojnë. Ata kanë pëlhurë shtrirjeje me 4 drejtime për lirinë e lëvizjes dhe mbrojtje nga dielli UPF 50+. Të prodhuara me teknologjinë e pëlhurës S.Café®, ato gjithashtu thahen shpejt dhe natyrisht rezistojnë ndaj erës.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 91% poliestër (i ricikluar), 9% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Hiqni të gjitha sendet e lirshme përpara se të lani. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
280 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Tofino Solen Shorts 9.5″”

Your email address will not be published. Required fields are marked *