Men’s Technical Trail T-Shirt

60.00 

Available on backorder

Description

48494

Carry the minimum on the trail with this comfortable, lightweight technical T-shirt. Made to perform when you’re working hard, the fabric has stretch, moisture-wicking properties and mesh panels for breathability.

Features

  • Flatlock seams for extra comfort
  • HH® printed logo
  • Crew neck
  • Branded Reflective logo print
  • Excellent moisture management

Mbani minimumin në shteg me këtë bluzë teknike të rehatshme dhe të lehtë. E krijuar për të performuar kur jeni duke punuar shumë, pëlhura ka veti shtrirjeje, larguese të lagështirës dhe panele rrjetë për frymëmarrje.

Veçoritë

  • Qepje të sheshta për rehati shtesë
  • Logo e printuar HH®
  • Qafa e ekuipazhit
  • Printim i logos reflektuese të markës
  • Menaxhimi i shkëlqyer i lagështisë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Technical Trail T-Shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *