Men’s Tech Trail Shorts

90.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Tech Trail Shorts

No. 48507
These comfortable, lightweight shorts are made for the trail. They have an adjustable elastic waistband and three pockets. These shorts are certified bluesign® product.

Details

Fiber content:

Shell: 89% Polyester, 11% Elastane

Care Instructions:

Do not iron on print. Wash with similar colours.
Weight:375g
PERKTHIM
Pantallona të shkurtra gjurmësh teknike për meshkuj
nr 48507
Këto pantallona të shkurtra të rehatshme dhe të lehta janë krijuar për shtegun. Ata kanë një brez elastik të rregullueshëm dhe tre xhepa. Këto pantallona të shkurtra janë produkt i certifikuar bluesign®.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 89% poliestër, 11% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mos hekurosni në printim. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
375 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Tech Trail Shorts”

Your email address will not be published. Required fields are marked *