Men’s Tech Trail Long Sleeve T-shirt

63.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Tech Trail Long Sleeve T-shirt
63296
Our Men’s Tech Trail Long Sleeve T-shirt is a lightweight trail running shirt designed to keep you cool on active adventures. The fabric along the underarms and along the upper back provides excellent moisture management, meaning you’ll stay dry even during intense activities. This crew neck shirt features flatlock seams for maximum comfort, a reflective logo for greater visibility and an internal hanging loop for added convenience.
Details
Fiber content:
Shell: 88% Polyester, 12% Elastane – Shell 2: 50% Polypropylene, 50% Polyester
Care Instructions:
Wash with similar colours. Do not iron on print.
Weight:
170g
Features
Flatlock seams for extra comfort
Branded Reflective logo print
Internal hanging loop
Excellent moisture management
Crew neck

Perkthimi:

Bluza jonë me mëngë të gjata për meshkujt Trail është një këmishë e lehtë vrapimi e krijuar për t’ju mbajtur të qetë në aventura aktive. Pëlhura përgjatë nënsqetullave dhe përgjatë pjesës së sipërme të shpinës siguron menaxhim të shkëlqyer të lagështirës, që do të thotë se do të qëndroni të thatë edhe gjatë aktiviteteve intensive. Kjo këmishë me qafë të ekuipazhit përmban qepje të sheshta për rehati maksimale, një logo reflektuese për shikueshmëri më të madhe dhe një unazë të brendshme të varur për komoditet të shtuar.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 88% poliestër, 12% elastan – Shell 2: 50% polipropilen, 50% poliestër
Udhëzimet e kujdesit:
Lani me ngjyra të ngjashme. Mos hekurosni në printim.
Pesha:
170 g
Veçoritë
Qepje të sheshta për rehati shtesë
Printim i logos reflektuese të markës
Lak i brendshëm i varur
Menaxhimi i shkëlqyer i lagështisë
Qafa e ekuipazhit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Tech Trail Long Sleeve T-shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *