Men’s Swift Team Insulated Ski Jacket

364.00 

Available on backorder

Description

Men’s Swift Team Insulated Ski Jacket
65871
A waterproof/breathable, insulated ski jacket developed with input from the Norwegian Ski Federation.
This sleek, professional-grade ski jacket delivers weather protection, warmth and mobility during long days on-piste. With a HELLY TECH® PERFORMANCE fabric system, the Swift Team Jacket is waterproof/breathable and windproof. The jacket has light, puffer-style PrimaLoft® BLACK Eco insulation made from 100% recycled materials. The jacket has an articulated cut and strategically placed mechanical stretch panels for maximum mobility on the slopes. With temperature regulation in mind, the jacket has under arm vents to let out excess heat when you’re working hard. We were inspired by Norway’s long ski history. The technology and aesthetics reference the jackets we designed for Norway’s National Ski Federation. Additional ski details include a helmet compatible hood, a ski pass pocket, a Life Pocket™ to preserve your phone battery in deep cold and stash pockets.
Fiber ContentShell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 100% Polyester (Recycled) – Insulation sleeves: 100% Polyester (Recycled)
Weight1450g
perkthimi
Xhaketë skish me izolim Swift Team për meshkuj
nr 65871
Një xhaketë skish e izoluar e papërshkueshme nga uji/frymëmarrje e zhvilluar me të dhëna nga Federata Norvegjeze e Skive.
Kjo xhaketë e hijshme e skijimit të nivelit profesional ofron mbrojtje nga moti, ngrohtësi dhe lëvizshmëri gjatë ditëve të gjata në pistë. Me një sistem pëlhure HELLY TECH® PERFORMANCE, xhaketa Swift Team është e papërshkueshme nga uji/frymëmarrja dhe e papërshkueshme nga era. Xhaketa ka izolim të lehtë PrimaLoft® BLACK Eco në stilin e puferit, i bërë nga materiale 100% të ricikluara. Xhaketa ka një prerje të artikuluar dhe panele mekanike shtrirëse të vendosura në mënyrë strategjike për lëvizshmëri maksimale në shpatet. Duke pasur parasysh rregullimin e temperaturës, xhaketa ka vrima ventilimi nën krahë për të lëshuar nxehtësinë e tepërt kur jeni duke punuar shumë. Ne u frymëzuam nga historia e gjatë e skive të Norvegjisë. Teknologjia dhe estetika i referohen xhaketave që kemi projektuar për Federatën Kombëtare të Skive të Norvegjisë. Detajet shtesë të skive përfshijnë një kapuç të pajtueshëm me helmetë, një xhep për leje skish, një Life Pocket™ për të ruajtur baterinë e telefonit tuaj në xhepa të thellë të ftohtë dhe të fshehtë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – izolimi: 100% poliestër (i ricikluar) – mëngët izoluese: 100% poliestër (i ricikluar)
Pesha: 1450 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Swift Team Insulated Ski Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *