Men’s Stavanger Winter Parka

275.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Stavanger Winter Parka

No. 20286
The Stavanger is a winter essential. It has a classic parka design and the technical features you need to stay comfortable in cold, wet weather. Built with our HELLY TECH® PROTECTION system, it’s waterproof/breathable and windproof. PrimaLoft® Black Eco insulation keeps you warm using planet-friendly 80% recycled materials. Extra features include roomy pockets and removable faux fur hood trim.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester, Lining: 100% Polyamide, Insulation: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Remove promptly from the washer. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Tumble dry until completely dry. Wash dark colours separately.
PERKTHIM

Parka dimërore e Stavanger për meshkuj
nr 20286
Stavanger është një element thelbësor i dimrit. Ka një dizajn klasik parku dhe karakteristikat teknike që ju nevojiten për të qëndruar rehat në mot të ftohtë dhe të lagësht. E ndërtuar me sistemin tonë HELLY TECH® PROTECTION, është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe i papërshkueshëm nga era. Izolimi PrimaLoft® Black Eco ju mban ngrohtë duke përdorur materiale të ricikluara 80% të përshtatshme për planetin. Veçoritë shtesë përfshijnë xhepa të gjerë dhe veshje me lesh artificiale të lëvizshme.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër, rreshtim: 100% poliamid, izolim: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër

Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Hiqeni menjëherë nga rondele. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht. Lani veçmas ngjyrat e errëta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Stavanger Winter Parka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *