Men’s Stalheim Hellytech® WATERPROOF Hiking Shoes

160.00 

Categories: ,

Description

11849

The trail is calling. Our supportive, lightweight, and protective hiking shoes will take you all the way. They’re fully waterproof with our trusted HELLY TECH® membrane. The midsole and arch-brace are designed to give you comfort and stability. HH Pro Guard delivers extra toe and heel protection. Our HH Max-Grip sole technology is known for superior traction.

Features

 • 100% Recycled Lining
 • 100% Recycled Lace
 • 100% Recycled Polyester Webbing
 • 100% Recycled Toe box and Heel reinforcement
 • 30% Recycled Rubber
 • 30% Recycled EVA Mid-sole
 • Non-marking rubber soles
 • 100% Recycled Polyester Strobel

Gjurma po thërret. Këpucët tona të ecjes mbështetëse, të lehta dhe mbrojtëse do t’ju çojnë deri në fund. Ata janë plotësisht të papërshkueshëm nga uji me membranën tonë të besuar HELLY TECH®. Pjesa e mesme dhe mbajtësja e harkut janë krijuar për t’ju dhënë rehati dhe stabilitet. HH Pro Guard ofron mbrojtje shtesë për gishtat dhe thembrat. Teknologjia jonë e tabanit HH Max-Grip është e njohur për tërheqje superiore.

Veçoritë

 • Rreshtim 100% i ricikluar
 • Dantella 100% e ricikluar
 • Rrjet prej 100% poliestër i ricikluar
 • Kuti 100% e ricikluar për gishtat dhe përforcim i thembra 30% gome e ricikluar
 • 30% EVA i ricikluar i mesëm
 • Thonat e gomës që nuk shënjojnë
 • Strobel 100% poliestër i ricikluar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Stalheim Hellytech® WATERPROOF Hiking Shoes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *