Men’s Stalheim Hellytech® WATERPROOF Hiking Boots

175.00 

Description

No.

11851
Power up mountains in these technical hiking boots with the agility of a trail runner and the stability, grip and weatherproofing for more rugged terrain.
The trail is calling. Our supportive, lightweight, and protective hiking boots will take you all the way. They’re fully waterproof with our trusted HELLY TECH® membrane. The midsole and arch-brace are designed to give you comfort and stability. HH® Pro Guard delivers extra toe and heel protection. Our HH® Max-Grip sole technology is known for superior traction. With the environment in mind, the laces, toe/heel reinforcements, and webbing use recycled inputs.
Fiber Content– Upper: 100% Polyester (Recycled) – Upper 2: 60% Polyurethane 40% Polyester (Recycled) – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insole: 100% EVA – Outsole: 100% Rubber
Weight430g
Perkthimi:
Ngjitni malet me këto çizme teknike ecjeje me shkathtësinë e një vrapuesi shtegu dhe qëndrueshmërinë, kapjen dhe izolimin ndaj motit për terrene më të thyer.
Gjurma po thërret. Çizmet tona të ecjes mbështetëse, të lehta dhe mbrojtëse do t’ju çojnë deri në fund. Ata janë plotësisht të papërshkueshëm nga uji me membranën tonë të besuar HELLY TECH®. Pjesa e mesme dhe mbajtësja e harkut janë krijuar për t’ju dhënë rehati dhe stabilitet. HH® Pro Guard ofron mbrojtje shtesë për gishtat dhe thembrat. Teknologjia jonë e tabanit HH® Max-Grip është e njohur për tërheqje superiore. Duke pasur parasysh mjedisin, lidhëset, përforcimet e gishtave/thembrave dhe rripave përdorin inpute të ricikluara.
Përmbajtja e fibrave: – Pjesa e sipërme: 100% poliestër (i ricikluar) – pjesa e sipërme 2: 60% poliuretani 40% poliestër (i ricikluar) – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – shtroja: 100% EVA – thembra e jashtme: 100% gome
Pesha: 430 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Stalheim Hellytech® WATERPROOF Hiking Boots”

Your email address will not be published. Required fields are marked *