MEN’S SHORELINE T-SHIRT 2.0

44.99 

Category:

Description

34222

A soft, organic cotton jersey T-shirt with a marine-inspired print.
This light, soft, organic cotton jersey T-shirt is the ultimate comfort. It has a regular fit with a relaxed round neckline. The print is inspired by legendary ocean crossings, taking elements from Helly Hansen® sailing history.
Care InstructionsSome fading may occur on bright colours,Wash dark colours separately,Wash inside out,Do not iron on print
Weight240g
PERKTHIMI:
Një T-shirt e butë, organike prej pambuku me një printim të frymëzuar nga deti.
Kjo bluzë e lehtë, e butë dhe organike prej pambuku është komoditeti i fundit. Ka një përshtatje të rregullt me ​​një dekolte të rrumbullakët të relaksuar. Printimi është frymëzuar nga kalimet legjendare të oqeanit, duke marrë elemente nga historia e lundrimit Helly Hansen®.
Udhëzimet e kujdesit: Disa zbehje mund të shfaqen në ngjyrat e ndezura, lani ngjyrat e errëta veçmas, lani brenda jashtë, mos hekurosni në printim
Pesha: 240g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S SHORELINE T-SHIRT 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *