MEN’S SEASAND HP FLIP-FLOPS

58.00 

Category:

Description

No.11323

MEN’S SEASAND HP FLIP-FLOPS
A comfortable and flexible flip-flop in EVA and rubber, with a premium, soft, full-grain leather strap
Weight310g

FEATURES

 

Nr.11323

SANDALE DETI PËR MESHKUJ HP
Një sandale e rehatshme dhe fleksibël dhe gome EVA, me një rrip lëkure premium, të butë dhe të plotë
Pesha: 310 g

TIPARET
Pjesa e sipërme: Tekstil, tharje e shpejtë HH®
Sholla e mesit: EVA
Sholla e jashtme: HH® Max-Grip, HH® Storm Siping

 

Madhësia e disponueshme: 40/7 ; 41/8 ; 42.5/9
Ngjyra e disponueshme: 606 DEEP FJORD

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S SEASAND HP FLIP-FLOPS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *