Men’s Salt Stripe Windbreaker

100.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Salt Stripe Windbreaker

No. 34453
The Men’s Salt Stripe Windbreaker is a light, single layer jacket constructed with premium quality threads. It has an adjustable bottom hem to personalize your fit and a snug fitting hood to help protect from the elements.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not iron on print. Do not use fabric softener. Remove promptly from the dryer. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash dark colours separately.
Weight:375g
PERKTHIM
Erëprerës me shirita kripe për meshkuj
nr 34453
Windbreaker për meshkuj Salt Stripe është një xhaketë e lehtë me një shtresë e ndërtuar me fije të cilësisë premium. Ka një skaj të rregullueshëm të poshtëm për të personalizuar përshtatjen tuaj dhe një kapuç montimi të rehatshëm për të ndihmuar në mbrojtjen nga elementët.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos hekurosni në printim. Mos përdorni zbutës të rrobave. Hiqeni menjëherë nga tharësja. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha:
375 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Salt Stripe Windbreaker”

Your email address will not be published. Required fields are marked *