Men’s RWB Rigging Down Parka

222.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s RWB Rigging Down Parka

No. 53788
A sleek addition to your urban winter wardrobe, the RWB Rigging Down Parka is warm and weather protective. The jacket exterior is a durable ripstop fabric that’s windproof and features a PFC-free, water-repellent treatment to shed precipitation. The interior is warm, light blend of 80% duck down and 20% duck feathers. The down is ethically sourced from ALLIED Feather & Down – dedicated to transparency and animal welfare.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyamide – Insulation: 80% Duck Down, 20% Duck Feather
Weight:750g
Perkthim
RWB për meshkuj Rigging Down Parka
nr 53788
Një shtesë elegante në garderobën tuaj urbane dimërore, RWB Rigging Down Parka është e ngrohtë dhe mbrojtëse ndaj motit. Pjesa e jashtme e xhaketës është një pëlhurë e qëndrueshme, e qëndrueshme, e papërshkueshme nga era dhe përmban një trajtim pa PFC, të papërshkueshëm nga uji për të larguar reshjet. Pjesa e brendshme është e ngrohtë, përzierje e lehtë e 80% pendë rosë dhe 20% pupla rosë. Pajisja është me burim etik nga ALLIED Feather & Down – dedikuar transparencës dhe mirëqenies së kafshëve.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliamid – Rreshtimi: 100% poliamid – Izolimi: 80% Duck Down, 20% Duck Feather
Pesha:
750 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s RWB Rigging Down Parka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *