Men’s Roam Wind Jacket

75.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Roam Wind Jacket

No. 63145
A classic pack-and-go trail jacket, the Roam is the perfect outer layer for your next hike. Its durable yet lightweight fabric shields you from wind. With a raglan sleeve design, this jacket is designed for movement and backpack compatibility. It’s a certified bluesign® product.

Details

Fiber content:

Shell: 90% Polyamide, 10% Polyester

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not iron on print. Wash dark colours separately. Wash inside out.
Perkthim
Xhaketë me erë Roam për meshkuj
nr 63145
Një xhaketë klasike pako-and-go trail, Roam është shtresa e jashtme perfekte për ecjen tuaj të ardhshme. Pëlhura e tij e qëndrueshme por e lehtë ju mbron nga era. Me një dizajn me mëngë raglan, kjo xhaketë është krijuar për lëvizjen dhe pajtueshmërinë me çantën e shpinës. Është një produkt i certifikuar bluesign®.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 90% poliamide, 10% poliestër
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos hekurosni në printim. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Lani brenda jashtë.
Pesha:
210 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Roam Wind Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *