Men’s Rig Blocked Fleece Jacket

86.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Rig Blocked Fleece Jacket.

53872
Throw on the Men’s Rig Blocked Fleece for spring days and chilly summer evenings—it’s a lightweight, playful fleece jacket that is brushed on both sides and feels soft to the touch. With a half-zip, hand pockets, and an elasticated hem and cuffs, this color-blocked fleece is both comfortable and functional. It features funky cutlines and colors and is an ideal outer layer for your adventures in the city or beyond.
Details
Fiber content:

Shell: 100% Polyester (Recycled) – Shell 2: 100% Polyester

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Wash with similar colours. Do not soak. Do not iron on print.
Weight:375g
Features
  • Internal hanging loop
  • Half zip with YKK zipper
  • Micro Fleece Fabric
  • Elastic hem
  • Hand pockets
  • PRINT Branded logo
  • Elastic cuffs
  • Recycled Content

Perkthimi:

Hidheni Fleece për burra për ditët e pranverës dhe mbrëmjet e ftohta të verës—është një xhaketë e lehtë, lozonjare, e cila lyhet nga të dyja anët dhe ndihet e butë në prekje. Me një gjysmë zinxhir, xhepa duarsh dhe një buzë dhe pranga elastike, ky lesh i bllokuar me ngjyra është i rehatshëm dhe funksional. Ai përmban linja dhe ngjyra të bukura dhe është një shtresë e jashtme ideale për aventurat tuaja në qytet ose më gjerë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% poliestër (i ricikluar) – Shell 2: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani me ngjyra të ngjashme. Mos njomet. Mos hekurosni në printim.
Pesha:
375 g
Veçoritë
Lak i brendshëm i varur
Gjysmë zinxhir me zinxhir YKK
Pëlhurë Mikro Fleece
Fund elastik
Xhepa dore
PRINT Logo e markës
Pranga elastike
Përmbajtje e ricikluar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Rig Blocked Fleece Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *