Men’s Patrol Parka

263.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Patrol Parka

No. 53998
Built with 2-layer HELLY TECH® Protection, the Patrol Parka offers waterproof/breathable protection against the elements and convenient features for cold days. This technical parka with color-blocking details is fully seam-sealed is water resistant and uses PrimaLoft® BLACK Eco insulation to keep you dry and warm, even on drizzly days. Adjustable cuffs as well as a detachable and adjustable faux fur hood enable a customized look while articulated sleeves offer good mobility. This product contains recycled materials. See composition for more details.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester (Recycled) – Lining: 100% Polyester – Faux fur: 100% Modacrylic – Insulation: 100% Polyester (Recycled)
Weight:1150g
PERKTHIM
Parka e patrullës për burra
nr 53998
E ndërtuar me mbrojtje HELLY TECH® me 2 shtresa, Patrol Parka ofron mbrojtje të papërshkueshme nga uji/frymëmarrje ndaj elementeve dhe veçori të përshtatshme për ditët e ftohta. Ky park teknik me detaje bllokuese të ngjyrave është plotësisht i mbyllur, është rezistent ndaj ujit dhe përdor izolimin PrimaLoft® BLACK Eco për t’ju mbajtur të thatë dhe të ngrohtë, edhe në ditët me shi. Prangat e rregullueshme si dhe një kapuç i ndashëm dhe i rregullueshëm me gëzof artificial mundësojnë një pamje të personalizuar ndërsa mëngët e artikuluara ofrojnë lëvizshmëri të mirë. Ky produkt përmban materiale të ricikluara. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër (i ricikluar) – Rreshtimi: 100% poliestër – lesh artificial: 100% modakrilik – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Pesha:
1150 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Patrol Parka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *