Men’s Park City 3-in-1 Jacket

400.00 

Description

65836

Multifunctional waterproof/breathable men’s ski jacket, developed with input from pro ski coaches.
This 3-in-1 ski jacket’s longer profile will keep you warm on chair lifts or at the top of the mountain. This jacket features multiple options for layering – hence the 3-in-1 name. We used our waterproof/breathable HELLY TECH® Performance construction to protect you mountainside. The pockets alone are reason to love this jacket; it has hand warmer pockets, internal stash pockets, a ski pass pocket and a Life Pocket™ to save your phone battery in cold environments. The storage is smart and practical for both ski coaches and all skiers who need to bring their gear. Bonus: it looks great on the slopes and in town.
Fiber ContentShell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester – Lining 2: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)
Care InstructionsDo not use fabric softener,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Wash with similar colours,Close hook and loop before washing
Weight1400g
Xhaketë skish për meshkuj shumëfunksionale të papërshkueshme nga uji/të frymëmarrjes, e zhvilluar me të dhëna nga trajnerë profesionistë të skive.
Profili më i gjatë i kësaj xhakete skish 3 në 1 do t’ju mbajë ngrohtë në ashensorët e karrigeve ose në majë të malit. Kjo xhaketë përmban opsione të shumta për shtresim – prandaj emri 3-në-1. Ne përdorëm konstruksionin tonë të papërshkueshëm nga uji/frymëmarrje HELLY TECH® Performance për t’ju mbrojtur shpatin e malit. Vetëm xhepat janë arsye për ta dashur këtë xhaketë; ka xhepa ngrohës duarsh, xhepa të brendshëm të ruajtjes, një xhep për leje skish dhe një Life Pocket™ për të kursyer baterinë e telefonit tuaj në mjedise të ftohta. Magazinimi është i zgjuar dhe praktik si për trajnerët e skive ashtu edhe për të gjithë skiatorët që duhet të marrin me vete pajisjet e tyre. Bonus: duket e mrekullueshme në shpatet e maleve dhe në qytet.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër – Rreshtimi 2: 100% poliestër – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit: Mos përdorni zbutës pëlhure, rrobat e tharjes për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani me ngjyra të ngjashme, Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani
Pesha: 1400g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Park City 3-in-1 Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *