Men’s Odin 1 World Infinity Shell Jacket

580.00 

Categories: ,

Description

No.

63099
An extremely weatherproof shell jacket built for professional mountaineers, with the next level of waterproof, breathable and sustainable technology.
The lightweight and durable Odin 1 World Infinity shell jacket features the most purposeful weatherproofing you’ll need on your next mountain trip. With our LIFA INFINITY™ technology, it has a professional grade waterproof/breathable membrane and a PFC-free water repellent treatment achieved without the use of chemicals. The exterior shell fabric is made from recycled materials. Designed with input from Search and Rescue teams, this jacket also has a helmet-compatible hood, a Recco® transponder so you’re findable in the wilderness and an emergency whistle in the chest pocket.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Close zippers before washing,Remove promptly from the washer,Do not use fabric softener,Wash with similar colours,Do not use washing detergent,Use washing agent for technical garments
Weight450g
nr 63099
Një xhaketë me guaskë jashtëzakonisht rezistente ndaj motit, e ndërtuar për alpinistët profesionistë, me nivelin tjetër të teknologjisë rezistente ndaj ujit, frymëmarrjes dhe të qëndrueshme.
Xhaketa me guaskë e lehtë dhe e qëndrueshme Odin 1 World Infinity përmban izolimin më të qëllimshëm të motit që do t’ju nevojitet në udhëtimin tuaj të ardhshëm malor. Me teknologjinë tonë LIFA INFINITY™, ajo ka një membranë të shkallës profesionale të papërshkueshme nga uji/frymëmarrje dhe një trajtim kundër ujit pa PFC, i arritur pa përdorimin e kimikateve. Pëlhura e jashtme e guaskës është bërë nga materiale të ricikluara. E dizenjuar me të dhëna nga ekipet e Kërkimit dhe Shpëtimit, kjo xhaketë ka gjithashtu një kapuç të përputhshëm me helmetën, një transponder Recco® që të mund të gjendeni në shkretëtirë dhe një bilbil emergjence në xhepin e gjoksit.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën para larjes, mbyllni zinxhirët para larjes, hiqeni menjëherë nga rondele, mos përdorni zbutës rrobash, lani me ngjyra të ngjashme, mos përdorni detergjent larës, përdorni agjent larës për veshjet teknike
Pesha: 450g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Odin 1 World Infinity Shell Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *