MEN’S NORDVIK 2 RUBBER BOOTS

83.00 

Category:

Description

11660

Lightweight, rubber boot, fully waterproof, with a siped outsole and our classic Salt stripe sign-off. A fun and stylish rainboot.
Helly Hansen® has produced weather protective gear since 1877, and rubber boots have always been at the core of our business. the Nordvik is a great option for casual use or as a companion down at the marina. These lower cut, lighter-weight boots effortlessly combine style, and comfort, whilst also featuring a flat, and siped outsole for great traction.
Fiber Content: Upper: 100% Rubber
Lining: 95% Cotton, 5% Polyester

PERKTHIMI:

Çizme të lehta, gome, plotësisht të papërshkueshme nga uji, me një thembër të jashtëm të gërmuar dhe shenjën tonë klasike me shirita kripë. Një çizme shiu argëtuese dhe me stil.
Helly Hansen® ka prodhuar pajisje mbrojtëse ndaj motit që nga viti 1877 dhe çizmet e gomës kanë qenë gjithmonë në qendër të biznesit tonë. Nordvik është një opsion i shkëlqyeshëm për përdorim të rastësishëm ose si shoqërues në marinë. Këto çizme me prerje më të ulët dhe me peshë më të lehtë kombinojnë pa sforcim stilin dhe komoditetin, ndërkohë që kanë gjithashtu një thembër të jashtëm të sheshtë dhe të zhveshur për tërheqje të madhe.
Përmbajtja e fibrave: sipërme: 100% gome
Veshja: 95% pambuk, 5% poliestër

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S NORDVIK 2 RUBBER BOOTS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *