Men’s Nord Graphic HH T-Shirt

18.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Nord Graphic HH T-Shirt

No. 62979
Made for comfort, this this laid-back men’s T-shirt features an HH design inspired the Norwegian fjords and mountains. This soft T-shirt holds its share thanks to its blend of cotton and polyester.

Details

Fiber content:

Shell: 60% Cotton, 40% Polyester

Care Instructions:

Do not iron on print. Iron on reverse. Wash inside out. Wash dark colours separately. Some fading may occur on bright colours.
Weight:180g
PERKTHIM:
Bluzë për meshkuj Nord Graphic HH
nr 62979
E krijuar për rehati, kjo bluzë e qetë për meshkuj përmban një dizajn HH të frymëzuar nga fjordet dhe malet norvegjeze. Kjo bluzë e butë mban pjesën e saj falë përzierjes së saj të pambukut dhe poliesterit.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 60% pambuk, 40% poliestër
Udhëzimet e kujdesit:
Mos hekurosni në printim. Hekur në anën e pasme. Lani brenda jashtë. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Një zbehje mund të ndodhë në ngjyrat e ndezura.
Pesha:
180 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Nord Graphic HH T-Shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *