Men’s Mono Material Insulator

147.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Mono Material Insulator

No. 53495
This lightweight and soft insulator combines urban design lines with singular material construction. The entire jacket, except the zipper puller, is made of polyester. We used stitch-free quilting to give it an extra-sleek look. This jacket is water-resistant to keep you dry.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining 2: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Tumble dry until completely dry. Tumble dry with dryer balls. Wash with similar colours.
Weight:600g
PERKTHIM
Izolues mono material për meshkuj
nr 53495
Ky izolant i lehtë dhe i butë kombinon linjat e projektimit urban me ndërtimin e veçantë të materialit. E gjithë xhaketa, përveç tërheqësit të zinxhirit, është prej poliesteri. Përdorëm tegela pa qepje për t’i dhënë një pamje tepër të hijshme. Kjo xhaketë është rezistente ndaj ujit për t’ju mbajtur të thatë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër – Rreshtimi 2: 100% poliestër – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht. Thajeni me topa tharëse. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
600 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Mono Material Insulator”

Your email address will not be published. Required fields are marked *