MEN’S LPX THERMOHOT FOILING TOP

185.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

MEN’S LPX THERMOHOT FOILING TOP

82257

This foiling top is protective, comfortable and provides exceptional freedom of movement. The 4-way stretch, 3-layer shell fabric delivers excellent waterproof protection: 10k/10k. Flatlock stitching reduces chafing and increases comfort, and the top has a UPF of 50 so you can stay safely out in the sun for longer.
EXPLORE ALL FEATURES
 • 4-way stretch, 3-layer 10k/10k softshell
 • UPF 50 fabric (by construction)
 • Flatlock stitching for reduced chafing
 • Ergonomically considered panelling and underarm gusset for optimal freedom of movement
 • Funnel neck collar

Perkthimi:

 • Kjo majë me fletë është mbrojtëse, e rehatshme dhe ofron liri të jashtëzakonshme lëvizjeje. Pëlhura me guaskë me 4 drejtime, me 3 shtresa ofron mbrojtje të shkëlqyer të papërshkueshme nga uji: 10k/10k. Qepjet e sheshta reduktojnë gërvishtjet dhe rrit rehatinë, dhe pjesa e sipërme ka një UPF prej 50, kështu që ju mund të qëndroni të sigurt në diell për më gjatë.
 • EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
  Shtrirje me 4 drejtime, guaskë e butë me 3 shtresa 10k/10k
  Pëlhurë UPF 50 (sipas konstruksionit)
  Qepje me rrafshët për të pakësuar gërvishtjen
  Paneli i konsideruar në mënyrë ergonomike dhe kapaku i sqetullës për liri optimale të lëvizjes
  Qafa e gypit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S LPX THERMOHOT FOILING TOP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *