MEN’S LPX HYBRID JACKET

295.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

MEN’S LPX HYBRID JACKET

82540

For those with a passion for inshore boat racing, this Men’s LPX Hybrid Jacket will keep you warm, dry and protected from the whip of the wind. Pertex® QuantumComfortemp® fabric promotes high levels of breathability whilst optimising the efficiency of the body mapped insulation technology. Articulated sleeves provide optimal mobility, whilst stretch panels ensure a comfortable, close fit. This sailing jacket is both wind and water resistent, with a PFC-free Durable Water Repellency treatment. Pockets to the side will keep your hands warm when you’re not actively sailing, and the YKK® zippers will keep belongings secure.
COMPOSITION
Shell: 100% Polyester (Recycled) – Shell 2: 94% Polyamide, 6% Elastane – Insulation body: 100% Polyester (Recycled)
EXPLORE ALL FEATURES
  • Articulated sleeves for optimal mobility
  • Hand pockets with YKK® zipper
  • External hanging loop
  • Hybrid construction
  • Stretch panels for optimized fit
  • Wind resistant and Water repellent
  • Thumb holes
  • Durable Water Repellency (DWR) treatment
  • YKK ZIPPER
  • Body mapped Insulation technology
CARE INSTRUCTION
Do not iron on print,Close zippers before washing,Do not use biological washing detergent,Wash with similar colours,Do not use fabric softener,Remove promptly from the dryer
Perkthimi:
Për ata që kanë pasion garat me varka në breg, kjo xhaketë hibride LPX për meshkuj do t’ju mbajë ngrohtë, të thatë dhe të mbrojtur nga kamxhiku i erës. Pëlhura Pertex® QuantumComfortemp® promovon nivele të larta të frymëmarrjes, ndërsa optimizon efikasitetin e teknologjisë së izolimit të hartuar të trupit. Mëngët e artikuluara ofrojnë lëvizshmëri optimale, ndërsa panelet e shtrirjes sigurojnë një përshtatje të rehatshme dhe të ngushtë. Kjo xhaketë lundrimi është rezistente ndaj erës dhe ujit, me një trajtim të qëndrueshëm kundër ujit pa PFC. Xhepat anash do t’i mbajnë duart tuaja të ngrohta kur nuk jeni duke lundruar në mënyrë aktive dhe zinxhirët YKK® do t’i mbajnë gjërat të sigurta.
PËRBËRJA
Shell: 100% poliestër (i ricikluar) – Shell 2: 94% poliamid, 6% elastan – Trupi izolues: 100% poliestër (i ricikluar)
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
Mëngë të artikuluara për lëvizshmëri optimale
Xhepa dore me zinxhir YKK®
Lak i jashtëm i varur
Ndërtim hibrid
Panele shtrirëse për përshtatje të optimizuar
Rezistent ndaj erës dhe i papërshkueshëm nga uji
Vrimat e gishtit të madh
Trajtim i qëndrueshëm ndaj ujit (DWR).
ZINDI YKK
Teknologjia e izolimit të hartës së trupit
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Mos hekurosni në printim, Mbyllni zinxhirët para larjes, Mos përdorni detergjent larës biologjik, Lani me ngjyra të ngjashme, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga tharësja

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S LPX HYBRID JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *