MEN’S LPX GORE-TEX SMOCK

638.11 

Available on backorder

Categories: ,

Description

ABOUT

81207

Designed for the inshore racing sailor, the LPX GORE-TEX Smock has been made from 3-layer, polyester GORE-TEX fabric for exceptional waterproof protection that endures. An adjustable PU-coated collar and cuffs and a neoprene hem deliver a watertight seal while a tilted neck tab allows for a tailored, ergonomic fit.

COMPOSITION

Shell: 100% Polyester (Recycled) – Shell 2: – Shell 3: 100% Polyurethane

EXPLORE ALL FEATURES

  • Adjustable cuffs and bottom hem
  • 3-layer construction
  • High Stretch Neoprene
  • No shoulder seams
  • Raglan sleeve for freedom of movement
  • External hanging loop
  • Hand pockets with YKK® zipper
  • Fully seam sealed

CARE INSTRUCTION

Close zippers before washing,Close hook and loop before washing,Do not use biological washing detergent,Use liquid detergent,Do not use fabric softener,Do not iron on print
PERKTHIM
RRETH
E projektuar për marinarët e garave në breg, LPX GORE-TEX Smock është bërë nga pëlhurë me 3 shtresa, poliester GORE-TEX për mbrojtje të jashtëzakonshme të papërshkueshme nga uji që zgjat. Një jakë dhe pranga të rregullueshme të veshura me PU dhe një buzë neopreni japin një mbyllje të papërshkueshme nga uji, ndërsa një fole e anuar në qafë lejon një përshtatje të përshtatur dhe ergonomike.
PËRBËRJA
Shell: 100% poliestër (i ricikluar) – Shell 2: – Shell 3: 100% poliuretani
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
Pranga të rregullueshme dhe buzë të poshtme
Ndërtim me 3 shtresa
Neopreni me shtrirje të lartë
Nuk ka shtresa të shpatullave
Mëngë Raglan për lirinë e lëvizjes
Lak i jashtëm i varur
Xhepa dore me zinxhir YKK®
Tegel i mbyllur plotësisht
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Mbyllni zinxhirët para larjes, Mbyllni grepin dhe unazën para larjes, Mos përdorni detergjent larës biologjik, Përdorni detergjent të lëngshëm, Mos përdorni zbutës rrobash, Mos hekurosni në printim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S LPX GORE-TEX SMOCK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *