MEN’S LPX COOLING UV SHORT-SLEEVE POLO

110.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

MEN’S LPX COOLING UV SHORT-SLEEVE POLO

82544

A performance base layer perfect for intense sailing such as inshore racing, this relaxed fit men’s polo-shirt benefits from the use of ICE-Café® fabric. ICE-Café® Technology creates an actively cooling fabric from post-consumer coffee beans that prevents body odour in a chemically reduced process. This responsible chemical usage makes it a certified bluesign® PRODUCT. The 4-way stretch, moisture wicking, and quick-drying fabric also achieves a UPF 50 protection rating against sun damage.
COMPOSITION
Shell: 50% Polyamide, 25% Polyester, 25% Elastane
EXPLORE ALL FEATURES
  • 4 way stretch
  • Quick dry fabric
  • Buttoned front placket
CARE INSTRUCTION
Wash with similar colours,Do not use biological washing detergent,Do not use fabric softener,Do not iron on print
Perkthimi:
Një shtresë bazë e performancës e përsosur për lundrime intensive si garat në breg, kjo këmishë me mëngë për meshkuj me përshtatje të relaksuar përfiton nga përdorimi i pëlhurës ICE-Café®. Teknologjia ICE-Café® krijon një pëlhurë ftohëse aktive nga kokrrat e kafesë pas konsumimit që parandalon erën e trupit në një proces të reduktuar kimikisht. Ky përdorim kimik i përgjegjshëm e bën atë një PRODUKT bluesign® të certifikuar. Shtrirja me 4 drejtime, thithja e lagështirës dhe pëlhura që thahet shpejt, gjithashtu arrin një vlerësim UPF 50 të mbrojtjes kundër dëmtimit të diellit.
PËRBËRJA
Predha: 50% poliamid, 25% poliestër, 25% elastan
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
Shtrirje me 4 drejtime
Pëlhurë e tharë shpejt
Xhaketë përpara me butona
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Lani me ngjyra të ngjashme, Mos përdorni detergjent larës biologjik, Mos përdorni zbutës rrobash, Mos hekurosni në printim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S LPX COOLING UV SHORT-SLEEVE POLO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *