MEN’S LOGO SANDALS

50.00 

Category:

Description

11600

A flexible, and well-built flip-flop with a comfortable foam footbed, and a proper rubber outsole for great grip on wet surfaces. Upper features a soft textile strap. whilst a large H/H logo is featured on the footbed.

PERKTHIMI:

Një rrokullisje fleksibël dhe e ndërtuar mirë me një shtrat të rehatshëm të shkumës dhe një thembër të duhur gome për kapje të shkëlqyer në sipërfaqet e lagura. Pjesa e sipërme përmban një rrip të butë tekstili. ndërsa një logo e madhe H/H shfaqet në shtratin e këmbëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S LOGO SANDALS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *