Men’s LIFALOFT™ Insulated Flannel Shirt Jacket

200.00 

Available on backorder

Description

Men’s LIFALOFT™ Insulated Flannel Shirt Jacket
No. 63060
Our flannel shacket is your new favorite hiking companion. Featuring lighter, warmer LIFALOFT™ insulation, it keeps your body temperature comfortable without weighing you down. The outer fabric is soft, 100% organic cotton flannel; added stretch delivers freedom to move. Extra details include front snap buttons, a chest pocket and welt hand pockets.
Details

Fiber content:

Lining: 100% Polyester – Insulation: 70% Polypropylene, 30% Polyester – Shell: 100% Organic Cotton

Care Instructions:

Wash dark colours separately.
Features
  • LIFALOFT™
  • Chest pocket with snap button closure
  • Hand pockets
  • Adjustable cuff with snap buttons
  • Lightweight insulation
  • Buttoned front placket
  • Organic Cotton

Perkthimi:

JAKETË KËMISE ME FANELE ME IZOLUAR LIFALOFT™ PËR BURRA
nr 63060
Shaketë tona fanellë janë shoqëruesi juaj i ri i preferuar i ecjes. Me izolim më të lehtë dhe më të ngrohtë LIFALOFT™, ai mban temperaturën e trupit tuaj komode pa ju rënduar. Pëlhura e jashtme është fanellë e butë, 100% organike pambuku; Shtrirja e shtuar jep lirinë për të lëvizur. Detajet shtesë përfshijnë butonat e mbërthyeshëm përpara, një xhep në gjoks dhe xhepa të dorës.
DETAJE
Përmbajtja e fibrave:
Rreshtimi: 100% poliestër – Izolimi: 70% polipropileni, 30% poliestër – guaska: 100% pambuk organik
Udhëzimet e kujdesit:
Lani veçmas ngjyrat e errëta.

TIPARET
LIFALOFT™
Xhep në kraharor me mbyllje të butonit
Xhepa dore
Pranga e rregullueshme me butona të këputur
Izolim i lehtë
Xhaketë përpara me butona
Pambuk organik

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s LIFALOFT™ Insulated Flannel Shirt Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *