Men’s LIFA® Merino Midweight Half-zip Base Layer

105.00 

Description

Men’s LIFA® Merino Midweight Half-zip Base Layer
No.

49363
A performance half-zip base layer with a warm and breathable 100% merino wool exterior and a 100% LIFA® wicking interior.
Our LIFA® Merino Midweight collection is perfect for any type of cold weather activity. We combined a 100% merino wool layer with our proven LIFA® fiber technology in a 2-layer construction. This LIFA® Merino Midweight layer delivers all the breathable, natural warmth of merino wool, plus the unique moisture management properties of LIFA® fibers.
Fiber ContentShell: 57% Merino Wool, 43% Polypropylene
Care InstructionsUse wool detergent,Do not use fabric softener,Close zippers before washing,Wash inside out,Do not wring
Weight400g
Perkthimi:
Shtresë bazë me gjysmë zinxhir për meshkuj LIFA® Merino me peshë të mesme
nr 49363
Një shtresë bazë gjysmë zinxhiri e performancës me një pamje të jashtme të ngrohtë dhe të frymëmarrjes 100% lesh merino dhe një brendshme 100% LIFA® me thurje.
Koleksioni ynë LIFA® Merino Midweight është i përsosur për çdo lloj aktiviteti në mot të ftohtë. Ne kombinuam një shtresë 100% leshi merino me teknologjinë tonë të provuar të fibrave LIFA® në një ndërtim me 2 shtresa. Kjo shtresë LIFA® Merino Midweight jep të gjithë ngrohtësinë natyrale të leshit të merinosë, plus vetitë unike të menaxhimit të lagështisë të fibrave LIFA®.
Përmbajtja e fibrave: guaskë: 57% lesh merino, 43% polipropilen
Udhëzimet e kujdesit: Përdorni detergjent leshi, Mos përdorni zbutës rrobash, Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Lani nga brenda, Mos e shtrydhni
Pesha: 400g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s LIFA® Merino Midweight Half-zip Base Layer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *