Men’s LIFA® Merino Midlayer Jacket

120.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s LIFA® Merino Midlayer Jacket

No. 49450
The versatile LIFA® Merino Midweight delivers wicking and warmth in any type of cold-weather activity. Our unique LIFA® technical fabric transfers moisture away from your skin, keeping you dry and comfortable. The 100% merino wool enhances the LIFA® with its natural warmth and breathability.

Details

Fiber content:

Shell: 65% Merino Wool, 35% Polypropylene

Care Instructions:

Use wool detergent. Do not use fabric softener. Wash inside out. Do not wring. Close zippers before washing.
Weight:450g
PERKTHIM
Xhaketë për meshkuj LIFA® Merino me shtresë të mesme
nr 49450
Masa e gjithanshme LIFA® Merino Midweight jep kullim dhe ngrohtësi në çdo lloj aktiviteti në mot të ftohtë. Pëlhura jonë unike teknike LIFA® largon lagështinë nga lëkura juaj, duke ju mbajtur të thatë dhe të rehatshëm. Leshi 100% merino përmirëson LIFA® me ngrohtësinë e tij natyrale dhe frymëmarrjen.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 65% Lesh Merino, 35% Polipropilen
Udhëzimet e kujdesit:
Përdorni detergjent leshi. Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani brenda jashtë. Mos e shtrydhni. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani.
Pesha:
450 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s LIFA® Merino Midlayer Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *