Men’s LIFA® ACTIVE SOLEN Graphic Hoodie

85.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s LIFA® ACTIVE SOLEN Graphic Hoodie

No. 49530
Our Men’s LIFA® ACTIVE Solen Graphic Hoodie has sun protection and moisture wicking attributes, making it a great choice for active summer adventures. It’s made with S.Café® fabric technology which infuses the fabric with used coffee grounds, creating long-lasting UPF 50 sun protection. The raglan sleeves provide freedom of movement, and the 2-layer pleated construction helps to regulate body temperature, wicking away sweat and offering natural odor resistance. The hoodie is a bluesign® certified product.

Details

Fiber content:

Shell: 60% Polyester (Recycled), 40% Polypropylene – Shell 2: 60% Polyester (Recycled), 40% Polypropylene

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Wash with similar colours.
Weight:280g
PERKTHIM
Hoodie grafike për meshkuj LIFA® ACTIVE SOLEN
nr 49530
Hoodie grafike solen për meshkuj LIFA® ACTIVE ka karakteristika mbrojtëse ndaj diellit dhe largimit të lagështirës, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për aventurat aktive verore. Është bërë me teknologjinë e pëlhurës S.Café® e cila mbush pëlhurën me llum kafeje të përdorur, duke krijuar mbrojtje afatgjatë UPF 50 nga dielli. Mëngët raglan ofrojnë liri lëvizjeje dhe konstruksioni me 2 shtresa ndihmon në rregullimin e temperaturës së trupit, duke larguar djersën dhe duke ofruar rezistencë natyrale ndaj erës. Kapuçja është një produkt i certifikuar nga bluesign®.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 60% poliestër (i ricikluar), 40% polipropileni – guaska 2: 60% poliestër (i ricikluar), 40% polipropilen
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
280 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s LIFA® ACTIVE SOLEN Graphic Hoodie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *