Men’s LIFA® ACTIVE Base Layer Pants

58.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

49390

Our best performance base layer for an unbeatable combination of lightweight warmth and moisture management.
LIFA® ACTIVE is a performance base layer, delivering superior moisture management and lightweight insulation for all your outdoor activities. These LIFA® ACTIVE pants have an advanced 2-layer construction with wicking technical fibers to keep you comfortable all day long during any sports activity.
Fiber ContentShell: 66% Polyester (Recycled), 34% Polypropylene

 

Shtresa jonë bazë e performancës më të mirë për një kombinim të pamposhtur të ngrohjes së lehtë dhe menaxhimit të lagështisë.
LIFA® ACTIVE është një shtresë bazë e performancës, që ofron menaxhim superior të lagështisë dhe izolim të lehtë për të gjitha aktivitetet tuaja në natyrë. Këto pantallona LIFA® ACTIVE kanë një konstruksion të avancuar 2-shtresash me fibra teknike të kulluara për t’ju mbajtur rehat gjatë gjithë ditës gjatë çdo aktiviteti sportiv.

Përmbajtja e fibrave: Predha: 66% poliestër (i ricikluar), 34% polipropileni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s LIFA® ACTIVE Base Layer Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *