MEN’S LAND ROVER MUSTO SHORT-SLEEVE T-SHIRT

59.99 

Categories: ,

Description

ABOUT

Made from 100% organic cotton, this tee is comfortable, stylish and features the iconic reflective Land Rover hex branding and a Musto x Land Rover chest graphic.
AVAILABLE SIZE
S       M      L     XL     XXL
COMPOSITION
Shell: 100% Organic Cotton
EXPLORE ALL FEATURES
  • 100% organic cotton
  • Reflective Hex branding
  • Musto x Land Rover chest logo

CARE INSTRUCTION

Machine wash in luke warm water – 40°C, Do not bleach, Tumble dry – low heat, Iron medium heat, Do not dry clean
PERKTHIMI

RRETH

E bërë nga 100% pambuk organik, kjo bluzë është e rehatshme, elegante dhe përmban markën ikonike reflektuese Hex Land Rover dhe një grafikë gjoksi Musto x Land Rover.
MADHËSIA E DISPONUESHME
S       M      L     XL     XXL
PËRBËRJA
Predha: 100% pambuk organik
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
100% pambuk organik
Markimi Hex reflektues
Logo e gjoksit Musto x Land Rover

UDHËZIM PËR KUJDESIN

Lahet në makineri në ujë të vakët – 40°C, Mos zbardhohet, thahet në nxehtësi të ulët, Hekuroset në nxehtësi mesatare, Mos pastrohet në tharje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S LAND ROVER MUSTO SHORT-SLEEVE T-SHIRT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *