Men’s Kitzbuhel Infinity Stretch Insulated Ski Jacket

790.00 

Available on backorder

Description

Men’s Kitzbuhel Infinity Stretch Insulated Ski Jacket
No.

65866
Developed with National Ski Federation, this ski jacket delivers our most innovative waterproof and warm technology while honoring Norwegian ski heritage.
The Kitzbuhel Infinity Stretch Jacket is ready for an unforgettable day on the slopes. Inspired by Norwegian ski history and developed with Norwegian ski professionals, the jacket has the performance-enhancing details dedicated skiers value. We used our innovative LIFA INFINITY™ technology, the next level of responsible waterproof/breathable design. Along with chemical-free hydrophobic properties, the system uses recycled fabric and a PFC-free, water-repellent treatment to keep you dry and comfortable. 4-way stretch panels give you total freedom of movement downhill. Cozy and light PrimaLoft® insulation keeps you warm, while our H2FLOW™ system allows you to cool down quickly when you’re exerting yourself. Extra ski features include a PrimaLoft® Aerogel pocket to preserve your phone battery in cold, a RECCO® transponder for findability, a powder skirt and a ski pass pocket.
Fiber ContentShell: 100% Polyester (Recycled) – Shell 2: 85% Polyamide, 15% Elastane – Lining: 50% Polyamide, 50% Polyamide (Recycled) – Insulation: 90% Polyester (Recycled), 10% Polyester – Insulation hood: 100% Polyester
Weight1300g
Perkthimi:
E zhvilluar me Federatën Kombëtare të Skive, kjo xhaketë skish ofron teknologjinë tonë më inovative të papërshkueshme nga uji dhe të ngrohtë duke nderuar trashëgiminë norvegjeze të skive.
Xhaketa Kitzbuhel Infinity Stretch është gati për një ditë të paharrueshme në shpatet. Frymëzuar nga historia norvegjeze e skive dhe e zhvilluar me profesionistë norvegjezë të skive, xhaketa ka vlerat e dedikuara për skiatorët që përmirësojnë performancën. Ne përdorëm teknologjinë tonë inovative LIFAINFINITY™, niveli tjetër i dizajnit të përgjegjshëm të papërshkueshëm nga uji/frymëmarrje. Së bashku me vetitë hidrofobike pa kimikate, sistemi përdor pëlhurë të ricikluar dhe një trajtim të papërshkueshëm nga uji pa PFC për t’ju mbajtur të thatë dhe të rehatshëm. Panelet e shtrirjes me 4 drejtime ju japin liri totale të lëvizjes tatëpjetë. Izolimi komod dhe i lehtë PrimaLoft® ju mban ngrohtë, ndërsa sistemi ynë H2FLOW™ ju lejon të ftoheni shpejt kur jeni duke u munduar. Veçoritë shtesë të skive përfshijnë një xhep PrimaLoft® Airgel për të ruajtur baterinë e telefonit tuaj në të ftohtë, një transponder RECCO® për gjetje, një skaj pluhur dhe një xhep për leje skijimi.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër (i ricikluar) – guaska 2: 85% poliamid, 15% elastan – rreshtim: 50% poliamid, 50% poliamid (i ricikluar) – izolim: 90% poliestër (i ricikluar), 10% poliestër – ins kapuç: 100% poliestër
Pesha: 1300g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Kitzbuhel Infinity Stretch Insulated Ski Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *