Men’s Kabru Outdoor Shoes

149.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Kabru Outdoor Shoes

11924
For casual outdoor adventurers, the Men’s Kabru Outdoor Shoes offer a comfortable fit with a playful style. The HH Lite-Frame technology makes the shoe lightweight, while the HH Comfort Insole provides cushioning and support. The shoe also features HH Max-Grip and HH Surround-Grip technologies, which enhance traction and grip on any surface. Additionally, the HH Hover-Stride foam technology ensures a balance of comfort and longevity. The webbing and lace give the shoe a relaxed, outdoor look, while the cable laces allow for a faster lace up when it’s time to hit the trails.

Details

Weight:310g

Features

 • HH® Quick Dry
 • HH® Max-Vent
 • HH® Lite-Frame
 • HH® Comfort Insole
 • HH® Max-Grip
 • HH Surround-Grip
 • HH® Hover-Stride
 • 100% Recycled Lace
 • 100% Recycled Polyester Webbing
 • 30% Recycled Rubber
 • 100% Recycled Lining
 • 30% Recycled EVA Mid-sole
 • 100% Recycled Polyester Strobel
 • Antimicrobial treatment to prevent odour
 • More than 70% of the upper is made of recycled materials
 • PFC-free DWR
 • Recycled Conte

Perkthimi:

Për aventurierët e rastësishëm në natyrë, këpucët për burra Kabru Outdoor ofrojnë një përshtatje të rehatshme me një stil lozonjar. Teknologjia HH Lite-Frame e bën këpucën të lehtë, ndërsa shtroja HH Comfort ofron mburrje dhe mbështetje. Këpuca përmban gjithashtu teknologji HH Max-Grip dhe HH Surround-Grip, të cilat përmirësojnë tërheqjen dhe kapjen në çdo sipërfaqe. Për më tepër, teknologjia e shkumës HH Hover-Stride siguron një ekuilibër të rehatisë dhe jetëgjatësisë. Rrjeti dhe dantella i japin këpucës një pamje të relaksuar dhe të jashtme, ndërsa lidhësit e kabllove lejojnë një lidhëse më të shpejtë kur është koha për të goditur shtigjet.
Detajet
Pesha:
310 g
Veçoritë
HH® tharje e shpejtë
HH® Max-Vent
HH® Lite-Frame
Shtolë HH® Comfort
HH® Max-Grip
HH Surround-Rrokje
HH® Hover-Stride
Dantella 100% e ricikluar
Rrjet prej 100% poliestër i ricikluar
30% gome e ricikluar
Rreshtim 100% i ricikluar
30% EVA i ricikluar i mesëm
Strobel 100% poliestër i ricikluar
Trajtim antimikrobik për të parandaluar erën e keqe
Më shumë se 70% e pjesës së sipërme është bërë nga materiale të ricikluara
DWR pa PFC
Conte i ricikluar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Kabru Outdoor Shoes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *