Men’s HP Racing Sailing Jacket

185.00 

Categories: ,

Description

No.

30205
Waterproof light sailing jacket with stretch in HELLY TECH®
Based on the input from professional racers the Racing Jacket is a light and versatile option for less demanding conditions with a full stretch HELLY TECH® Performance outer layer for protection against rain and light spray from the waves. Built for racing it’s offers great freedom of movement and a clean design that looks sharp both on the sea and land.
Fiber ContentLining: 100% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Close zippers before washing,Do not iron on print,Do not use fabric softener,Remove promptly from the washer,Some fading may occur on bright colours,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Wash dark colours separately
Weight550g
nr 30205
Xhaketë lundrimi e lehtë e papërshkueshme nga uji me streç në HELLY TECH®
Bazuar në të dhënat nga vrapuesit profesionistë, Xhaketa e Garave është një opsion i lehtë dhe i gjithanshëm për kushte më pak të vështira me një shtresë të jashtme me shtrirje të plotë HELLY TECH® Performance për mbrojtje kundër shiut dhe spërkatjes së lehtë nga valët. I ndërtuar për gara, ai ofron liri të madhe lëvizjeje dhe një dizajn të pastër që duket i mprehtë si në det ashtu edhe në tokë.
Përmbajtja e fibrave: Rreshtimi: 100% poliestër
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos hekurosni në printim, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga rondele, Mund të ndodhë pak zbehje në ngjyrat e ndezura, rrobat me tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani veçmas ngjyrat e errëta
Pesha: 550g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s HP Racing Sailing Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *