MEN’S HP RACING LIFALOFT® MIDLAYER JACKET

300.00 

Categories: ,

Description

30206
Based on the input from professional racers the Racing LIFALOFT™ Jacket is our most technical midlayer option featuring the LIFALOFT® Insulation for warmth and with a full stretch HELLY TECH® Performance outer layer for protection from spray from the sea and wet weather. Built for sailing around the world and looks sharp both on the sea and land.
AVAILABLE SIZE
M      L
FEATURES

 

LIFALOFT™

PERKTHIMI

30206
Bazuar në të dhëna nga vrapuesit profesionistë, xhaketa Racing LIFALOFT™ është opsioni ynë më teknik i shtresës së mesme që përmban izolimin LIFALOFT® për ngrohtësi dhe me një shtresë të jashtme të performancës HELLY TECH® të plotë për mbrojtje nga spërkatjet nga deti dhe moti i lagësht. E ndërtuar për lundrim nëpër botë dhe duket e mprehtë si në det ashtu edhe në tokë.

AVAILABLE SIZE

M         L
TIPARET
LIFALOFT™

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S HP RACING LIFALOFT® MIDLAYER JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *