Men’s HP Race Sailing Polo

79.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s HP Race Sailing Polo

34416
Our Men’s HP Race Sailing Polo is a high-performance technical polo that can be worn for both sailing races and leisure. It features chest graphics based on the signature HH® twin sail logo. The lightweight waffle pique fabric is soft to the touch and dries quickly. The shirt’s collar, bottom hem, and cuffs are ribbed for increased comfort. It also has a UPF rating of 50, offering excellent protection from UV light.
Details
Fiber content:

Shell: 100% Polyamide

Care Instructions:

Do not iron on print. Do not soak. Remove promptly from the dryer. Wash inside out. Wash with similar colours.
Weight:260g
Features
 • AMANN threads
 • Rib on bttom hem and cuffs
 • Ribbed collar for increased comfort
 • Buttoned front placket
 • Chest print
 • HH® printed logo on sleeve
 • Waffle Pique Fabric
 • Quick dry fabric
 • Lightweight Fabric
 • 2-way mechanical stretch fabric
 • UPF 50+

Perkthimi:

Polo jonë për burra HP Race Sailing është një polo teknike me performancë të lartë që mund të vishet si për garat me vela, ashtu edhe për kohën e lirë. Ai përmban grafikë gjoksi bazuar në logon e nënshkruar HH® me vela me dy vela. Pëlhura e lehtë e pique waffle është e butë në prekje dhe thahet shpejt. Jaka e këmishës, skaji i poshtëm dhe prangat janë me shirita për më shumë rehati. Gjithashtu ka një vlerësim UPF prej 50, duke ofruar mbrojtje të shkëlqyer nga rrezet UV.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliamide
Udhëzimet e kujdesit:
Mos hekurosni në printim. Mos njomet. Hiqeni menjëherë nga tharësja. Lani brenda jashtë. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
260 g
Veçoritë
fijet AMANN
Brinjë në buzën e poshtme dhe prangat
Jakë me brinjë për rehati më të madhe
Xhaketë përpara me butona
Shtrim gjoksi
Logo e printuar HH® në mëngë
Pëlhurë Waffle Pique
Pëlhurë e tharë shpejt
Pëlhurë e lehtë
Pëlhurë me shtrirje mekanike me 2 drejtime
UPF 50+

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s HP Race Sailing Polo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *